7.2.2023 14:04

Επεκτείνεται το Γραφείο Τουρισμού αλλά θα στελεχωθεί σωστά; - Βίντεο

Την πρόθεση του Δήμου Χίου να εκσυγχρονίσει αλλά και  να επεκτείνει το γραφείο Τουρισμού, ανακοίνωσε μέσα από δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Βεργίνας.

Όπως εξήγησε, η μεταφορά της οικονομικής υπηρεσίας στο νέο κτίριο της Ε.Μ.Χ. ανοίγει τον δρόμο για την επέκταση του γραφείου Τουρισμού αλλά και τον εκσυγχρονισμό του, αφού και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η εικόνα του παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες.

Μεγάλο ζητούμενο ωστόσο, παραμένει η επαρκής στελέχωσή του με άτομα που κατέχουν τις κατάλληλες γνώσεις, όχι πλέον σε εμπειρικό επίπεδο αλλά σε επίπεδο πτυχίου και μεταπτυχιακό, κάτι που εδώ και χρόνια φαίνεται ότι το επιβάλλουν οι συνθήκες και ο εγχώριος ανταγωνισμός με άλλα νησιά.

Σύμφωνα με τον κ. Βεργίνα, ως προς την στελέχωσή του σε πρώτη φάση, υπάρχουν συζητήσεις με τον Φορέα Τουρισμού, τη στιγμή που ένα από τα βασικά ζητούμενα, αυτό του ωραρίου λειτουργίας του, επιλύθηκε μέσα από την ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο της υπερωριακής απασχόλησης των υπαλλήλων του.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ