Πολιτισμός

30/11/18 15:29

τελ. ενημ.: 30/11/18 15:37

«Φιλουμένα Μαρτουράνο» από τη Θ.Ο. του ΜΕΟΘ

Τη δραματική, άκρως αισθηματική και με αρκετά κωμικά στοιχεία παράσταση του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο» θα παρουσιάσουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του ΜΕΟΘ, τα οποία 35 χρόνια μετά έχουν τη χαρά να ενσαρκώσουν για δεύτερη φορά τους ίδιους ρόλους. « Είμαι πραγματικά συγκινημένη διότι την πρώτη φορά που έπαιξα τη Φιλουμένα ήμουν και εγώ μικρό κορίτσι. Τώρα όμως νοιώθω πιο ώριμη και ουσιαστικά βρίσκομαι περίπου στην ίδια ηλικία που βρισκόταν η Φιλουμένα όταν την παντρεύτηκε ο Ντομένικο», ανέφερε η Μαριέττα Σκανδάλη, που υποδύεται τη ΦΙλουμένα στην παράσταση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Απόστολος Τζιώτης, που υποδύεται τον Ντομένικο. « Είναι μια καταπληκτική παράσταση που εξυμνεί την αληθινή αγάπη. Νοιώθω βαθύτατα συγκινημένος που 35 χρόνια μετά υποδύομαι και πάλι τον Ντομένικο».

«Το έργο είναι διαχρονικό και σίγουρα οι ομοιότητες που υπάρχουν με την τότε και την τώρα εποχή είναι πολλές», σημείωσε η  σκηνοθέτης της παράστασης Ευγενία Ασλανίδη.

« Νομίζω ότι μόνο αν παρακολουθήσετε την παράσταση θα καταλάβετε το νόημά της και τα πολλαπλά μηνύματα που περνάει. Είναι ένας ύμνος στη μητρική αγάπη και δείχνει τι μπορεί να κάνει μία γυναίκα για τα παιδιά της».

Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει ανήμερα του Αγίου Νικόλα στις 6 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο Ομήρειο ενώ θα δοθούν δύο ακόμη παραστάσεις το σαββατοκύριακο  8-9 Δεκεμβρίου. Η είσοδος θα είναι με εθελοντική συνεισφορά.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση