Πολιτισμός

6/11/18 10:50

τελ. ενημ.: 6/11/18 11:05

Παρουσιάζεται αύριο στο 7ο φεστιβάλ αφήγησης Αθηνών το Veggie Story του Μπάμπη Κοιλιάρη

Μια μικρή γεύση από την εικονογράφηση του παραμυθιού του veggie story μας δίνει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο  facebook ο Μπάμπης Κοιλιάρης, ο οποίος αύριο θα παρουσιάσει το παραμύθι του στο 7ο Φεστιβάλ Αφήγησης της Αθήνας.

Το veggie story ή ο Λαχανόκηπος του κυρ Ηλία, είναι μια τρυφερή γαστρονομική περιπέτεια, όσο και η καρδιά ενός μαρουλιού, όπως σημειώνει ο ίδιος ο συγγραφέας.  «Η ιστορία εξελίσσεται σ΄ ένα (αράντιστο) κήπο όπου επιτρέπεται να ζουν και ζουζούνια!!!. ο Αστυνόμος Ευτύχιος Σκαθάρης προσπαθεί να επιβάλει άτακτα την τάξη με λίγη βοήθεια κι από μένα, τον Γκάρυ (το σαλιγκάρι) ενώ το τέρας με το μούσι και τα κέρατα ευτυχώς συνελήφθη έγκαιρα προτού τα φάει όλα.... ας είναι καλά ο κυρ Ηλίας... ευχαριστώ για την θετική σας σκέψη... Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και στη διοργάνωση»,  υπογραμμίζει ο Μπάμπης Κοιλιάρης.

Ο Μπάμπης φιλοτεχνεί το λάβαρο του ΜΕΟΘ

Ο δαιμόνιος Μπάμπης όμως εκτός από την αυριανή συμμέτοχη του στο 7ο φεστιβάλ αφήγησης ετοιμάζεται να φιλοτεχνήσει και το λάβαρο του ΜΕΟΘ, όχι από φιλοδοξία όπως τονίζει αλλά από αγάπη για προσφορά. «Με πολύ χαρά δέχτηκα να φιλοτεχνήσω το λάβαρο του ΜΕΟΘ, όχι από φιλοδοξία να κάνω άλλο ένα λάβαρο, αλλά για να προσφέρω κάτι ακόμα σ΄αυτό το σύλλογο που με αγκάλιασε 35 ολόκληρα χρόνια, κάναμε μαζί τόσα και τόσα πράγματα γράφοντας ιστορία στο θέατρο, στη Μόστρα και σε τόσα άλλα γεγονότα και δράσεις. Το έμβλημα του ΜΕΟΘ το σχεδίασα μετά από μια παράσταση στο Ομήρειο όταν δυο πιτσιρικάδες, μέλη σήμερα του Συμβουλίου χτυπούσαν τα μαχαίρια τους με ορμή πάνω στη σκηνή, χορεύοντας το Ταλίμι. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να το αγγίξει άλλος αυτό γιατί ήμουν εκεί όταν συνέβη... Λιτό και απέριττο, χωρίς πολλές γαρνιτούρες δείχνει τον πραγματικό χαρακτήρα του ΜΕΟΘ, την μακρινή και την κοντινή ιστορία του όπως και το μέλλον. Τα λάβαρα είναι σημαίες - σημεία - σημάδια !! Ευχαριστώ», καταλήγει ο Μπάμπης Κοιλιάρης. 

 

 

Δείτε επίσης