16.6.2020 20:33

Συναντήσεις μεταξύ... γαλάζιων

Με τον Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη και τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο, συναντήθηκαν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Χίου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Χίου Βασίλης Κίτσος, το μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος  της Ν.Ε. και Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Χίου Στρατός Μαστραντώνης, η Χριστίνα Κόφφα η οποία είναι μέλος της Γραμματείας  Γυναικών της ΟΝΝΕΔ, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Χρήστος Χατζηαποστόλου και η Αντριπρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Αναστασία Ελένη Κόκκινου,

«Κατά την διάρκειά των συναντήσεων, συζητήσαμε για το μεταναστευτικό που ταλανίζει όλη την Ελλάδα και κυρίως το Βόρειο Αιγαίο. Επιπροσθέτως, μιλήσαμε για την πανδημία και για τις σημαντικές επιπτώσεις της στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας.

Στο πλαίσιο αυτό, σημειώσαμε και την ανησυχία για τους ναυτικούς μας, οι οποίοι λόγω της πανδημίας είχαν αντιμετωπίσει δυσκολίες στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Το σημαντικό, ωστόσο, για το νησί μάς είναι πως μετά από συντονισμένες ενέργειες , έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία το θέμα του covid-19 γεγονός που επιτρέπει την τουριστική προώθηση του νησιού μας καθώς πρόκειται για έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Καταλήγοντας, σημειώθηκε ότι τέτοιου είδους συναντήσεις είναι μόνο η αρχή και θα επακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες συναντήσεις για το καλό του νησιού μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ