29.1.2016 10:51

Πως Καλλιεργείται ο Νέος Διχασμός της Κοινωνίας

Η προχθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στον χώρο του «Tae Kwon Do» αλλά και στην χθεσινή συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής ήταν η αποκορύφωση των προσπαθειών του (έργων και λόγων) να κρατηθεί στην Εξουσία μέσω του Διχασμού της κοινωνίας.

Ως σύγκρουση με σαφές ταξικό πρόσημο μεταξύ αριστεράς- δεξιάς και μεταξύ νέου- παλιού, παρουσίασε την αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την πολιτική αλλαγή της 25ης Ιανουαρίου του 2015.

Ο κ.Τσίπρας υπεραμύνθηκε των επιλογών του κατά τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως όμως έθεσε διλήμματα προς το εκλογικό σώμα εν όψει των μελλοντικών εξελίξεων και στον απόηχο της αλλαγής ηγεσίας στην αξιωματική αντιπολίτευση.

 Ως πιο ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ του κ.Μητσοτάκη είναι ότι εμείς ξέρουμε τις αγωνίες του λαϊκού κόσμου διότι εξαιτίας του εκλεγήκαμε,(κατά την άποψη του κ.Τσίπρα) ενώ ο Μητσοτάκης έγινε αρχηγός της ΝΔ επειδή ο κόσμος στα βόρεια προάστια και στις πλούσιες γειτονιές τον έκανε αρχηγό.

Βέβαια την πληρωμένη απάντηση για το πώς έγινε ο κ.Τσίπρας και ο κ.Μητσοτάκης αρχηγός την πήρε άμεσα μέσα στην βουλή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μα τον «Απίθανο» άνθρωπο έτσι διαχωρίζει την κοινωνία μας!

Έτσι θέλει να μας βγάλει από τα «Τάρταρα» που μας έριξε μέσα σε ένα Χρόνο;; Διχάζοντας την κοινωνία σε πλούσιους και φτωχούς;;;

Ποιος ο «Ρομπέν» των πτωχών Αριστερών εκατομμυριούχων που νομίζει ότι αυτή η αφελής κοινωνία των ματαιόδοξων πολιτών που τον ακολουθεί στις προκλητικές του φιέστες των «Ροζ γαντιών» των καθαριστριών εντός Βουλής και των εγκάθετων δημοσιογράφων  της κρατικής ΕΡΤ, νομίζει ότι δεν γνωρίζει πλέον (η αφελής κοινωνία των συνοδοιπόρων του) από ποια «παρθενογένεση» μας προέκυψε!!!

Μήπως λοιπόν θα έπρεπε  να μας χωρίσει σε αυτούς που έχουν εργασθεί και εργάζονται  πολύ  σκληρά μια ζωή, και σε αυτούς που είτε δεν εργάστηκαν και έχουν επιβιώσει σαν κομματικοί «κηφήνες», από τους  οποίους  κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια της μεγάλης Σοσιαλιστικής «Αυτοκρατορίας» μετεξελίχθηκαν σε μεγάλους οικονομικούς παράγοντες, μέσω της «διαπλοκής και της Λαμογιάς».

Και κάποιοι από αυτούς σήμερα βρίσκονται πολύ κοντά στο περιβάλλον του κ.Τσίπρα και τον προλογίζουν ακόμα και σε διεθνή «Fora»….Και το μεγάλο ατύχημα για την κοινωνία μας είναι ότι αυτός ο άθλιος περίγυρος του Αλέξη προέρχεται από αυτήν την    βρώμικη «Σοσιαλιστική» παρέα, που ξέρουν καλά τα παιχνίδια της διαπλοκής.

Πράγματι είναι πολύ θλιβερό να βλέπεις και να ακούς τον πρωθυπουργό της χώρας στην σημερινή άθλια κατάσταση που βρισκόμαστε, να προσπαθεί να γεννήσει έναν Νέο Διχασμό, προκειμένου να κρατηθεί στην Εξουσία.

Λες και δεν του έφτανε το «Σλόγκαν Επαναστάτες και Προδότες» που χρησιμοποίησε πέρσι και ούτε που κατάλαβε τι αποτέλεσμα έφερε. Για αυτό και προσπαθεί να χωριστεί και πάλι η Χώρα στα δύο.

Το μεγάλο κακό βέβαια είναι ότι πέρα από τον επιχειρούμενο Διχασμό, συνεχίζει και το δούλεμα στους πολίτες και ρωτάει κόμματα και πολιτικούς :

  • Mε τους Αγρότες η με το ΔΝΤ;;;;
  • Με τους διαδηλωτές του κολάρου και της γραβάτας η το ΔΝΤ;;;;

Μα τον «Θεό» δεν κατάλαβε ο Αλέξης τόσα χρόνια Αρχηγός κόμματος και 365 ημέρες πρωθυπουργός τι ψηφίζει;;;

Μήπως λοιπόν πρέπει να ρωτήσουμε εκείνον «αν είναι με τους πολίτες η το ΔΝΤ»;;;.;;;;;;. Ας πάψει λοιπόν το δούλεμα.

Αν λοιπόν έχει το θάρρος ας πάει στον καθρέφτη και ας ρωτήσει τον εαυτό του:

  • Ποιος μειώνει και εξαφανίζει την αγοραστική μας ικανότητα, βάζοντας Φόρους,  προκαταβολές Φόρων και αυξάνει τις ασφαλιστικές μας εισφορές ;;;
  • Ποιος θα αναγκαστεί να μας κόψει ακόμη και τις Συντάξεις προκειμένου να ικανοποιήσει τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και μάλιστα με τρόπο προκλητικό!!!!

‘Όσο λοιπόν  ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ με φτηνό Λαϊκισμό προσπαθεί να δημιουργήσει ταξικό διαχωρισμό στην κοινωνία μας, ούτε το 2021 η και το 2031 (βλέπε 1821) θα απελευθερωθούμε από τον Ζυγό των μνημονίων.

Θα κάνουμε όμως «πάρτι» για να γιορτάζουμε την «Μνημονιακή Επανάσταση του Αλέξη» και των συνοδοιπόρων του».

Τέλος καλλίτερα «Γιαλαντζή» μεταρρυθμιστής, που πρέπει περιμένουμε να δούμε αν έχετε δίκιο κ.Τσίπρα, παρά «Γιαλαντζή» Επαναστάτης που αυτό μας το έχετε αποδείξει πώς γίνετε.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ