30.3.2016 16:10

Όντως Σαρωτική ανανέωση στην Νέα Δημοκρατία της Χίου

Αυτή είναι ομολογουμένως η προσπάθεια όλων μας, που πιστέψαμε-Αγωνιστήκαμε- Εκτεθήκαμε Δημόσια ενάντια σε πολύ φιλικά μας πρόσωπα ανώνυμα και επώνυμα, με μοναδικό επιχείρημα τα πιστεύω μας στον Νέο Αρχηγό και στις ιδέες μας για αυτήν την Σαρωτική Αλλαγή, που όντως την έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

Επί πλέον θέλω να δηλώσω σε όλα τα μέλη και φίλους της ΝΔ στην Χίο ότι δεν διασταυρώνουμε τα ξίφη μας με κανέναν. Πόσο μάλλον εγώ προσωπικά,  δεν ξιφομαχώ με κανέναν από τους φίλους που μαζί εμφανώς αγωνιστήκαμε για να φέρουμε στην αρχηγία τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και εδώ αναφέρομαι σε «παραπολιτικό» δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ περί «Ξιφομαχίας»

Τελειώνοντας  εύχομαι την επόμενη Κυριακή 03/04/2016 να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση Νεοδημοκρατών ψηφοφόρων, στα Γραφεία του κόμματος, όπου από τις δέκα το πρωί μέχρι τις επτά το απόγευμα (1000 έως 1900 ώρες) θα ψηφίσουν :

  • Για πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής (ΔΗΜ.Τ.Ο.)
  • Για τα μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο.
  • Και για τους ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ του κόμματος.

Πιστεύω όλα να πάνε καλά και όλα τα Νεοεκλεγμένα στελέχη που θα προκύψουν από τις εσωκομματικές Αρχαιρεσίες να αναβαθμίσουν το κύρος του κόμματος χωρίς μεροληψίες και παλαιοκομματικές σκοπιμότητες. Αλλά με Νέες ιδέες, που θα προκύπτουν από τα Νέα και Παλαιά Στελέχη του κόμματος.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ