21.1.2015 9:49

Η Ελληνική Αριστερά θέλει να κερδίσει για να αυτοκτονήσει

Παρακολουθώντας την συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην κ .Χούκλη  ένοιωσα διάφορα συναισθήματα, όπως.

Υπερηφάνειας:

Γιατί ένας φωτισμένος Νέος έξυπνος και με αρκετό «Ρίσκο»  Αρχηγός κόμματος, έρχεται σαν νέος Μεσσίας  για να σώσει τούτον τον ανάδελφο Λαό.

Δικαίωσης:

Διότι σύντομα θα αποκατασταθούν όλες οι αδικίες που μου επέβαλαν τα μνημόνια όπως:

  • Περικοπές μισθού-σύνταξης-περίθαλψης και υγείας-παιδείας.
  • Υπερβολικής φορολογίας της ακίνητης περιουσίας-Εισοδήματος και όποια άλλη άμεση η έμμεση μείωση των εισοδημάτων μου.

Τιμωρίας :

Επιτέλους θα έλθει στην διακυβέρνηση της χώρας ένας ηγέτης και ένα κόμμα που σύντομα θα «κάτσει στο σκαμνί» και θα μαζέψει τα χρήματα των :

  • Των φοροφυγάδων της λίστας “Laggard”- Νικολούδη και όποιας άλλης Λίστας.
  • Των εισφορο-διαφευγόντων.
  • Των Λαθρεμπόρων. Καυσίμων  Καπνού, και Μαύρου Χρήματος.

Προβληματισμού για:

Το πόσο τυφλοί και ηλίθιοι είμαστε κάποιοι πολλοί πολίτες αφού   μπροστά  μας έχουμε αυτό το «ανέσπερο» φως που εκπέμπει τόσο απλά αυτός ο ηγέτης.  Και εμείς δεν μπορούμε να το δούμε, διότι  μας προβληματίζει με τα παρακάτω ερωτήματα.

  • Πόσο σύντομα θα σταθεροποιηθεί η αιμορραγία μας σε περικοπές και φορολογίες; Διότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ούτε Χρόνου ούτε Χρήματος.
  • Πόσο σύντομα θα αρχίσουν να εισρέουν χρήματα στα ταμεία του κράτους από τις Λίστες των πλουσίων των Εισφορο-φυγάδων των Λαθρεμπόρων και των διακινητών  Μαύρου  Χρήματος.

Και γιατί όλες αυτές οι αμφιβολίες;

  • Διότι δυστυχώς το «έργο» το έχουμε ξαναδεί με τον «original» Χαρισματικό ηγέτη της τότε «αλλαγής», που δανειζόταν ασύστολα, που έκανε τις περιβόητες «διολισθήσεις»

(υποτιμήσεις) της δραχμής, για να μπαλώνει τις τρύπες των προϋπολογισμών.   Βέβαια στην συνέχεια ήλθε η είσοδός μας στην «ΟΝΕ» και το Ευρώ, συνοδεία με τις Μίζες της «Siemens» των Εξοπλισμών του Τσουκάτου  του Μαντέλη των Υποβρυχίων  και όλων όσων δεν πήραμε «Χαμπάρι».

  • Και το κακό είναι ότι σε αυτό το ξαναπαιγμένο  «έργο» παίζουν αρκετοί παλιοί πρωταγωνιστές, πάρα πολλοί νέοι οικονομολόγοι ως «Guest Star», αλλά και πολύ κομπάρσοι οι οποίοι ίσως είναι απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις τους.

Άρα το κακό σενάριο για την κοινωνία μας θα είναι η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ διότι σύντομα δεν θα μπορέσει να εξισορροπήσει τις έξωθεν και τις εκ των ένδον πιέσεις. Διότι θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρόνο να παίρνει «Σολομώντειες» αποφάσεις.

Με αποτέλεσμα να καταρρεύσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, και τότε θα πάμε στο χειρότερο σενάριο των επαναληπτικών εκλογών, με άγνωστα πλέον αποτελέσματα.

Και έτσι απλά θα «αυτοκτονήσει η Ελληνική Αριστερά», παίρνοντας μαζί της «τα πάντα όλα»!!

Γι’ αυτό καλή Φώτιση από όλους για να μην πάμε στα χειρότερα, διότι σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα από το σήμερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ