1.12.2020 12:48

Εθελοντική ομάδα ιχνηλατών για να μην ξεφύγει η κατάσταση στη Χίο

Ακούγοντας από την μία τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας να μας λέει ότι στην Χίο, δεν γίνονται ιχνηλατήσεις, και από άλλη τον κ. Παπαληό να λέει στην εφημερίδα Πολίτης ότι θα γίνουμε σύντομα Λέσβος το ερώτημα αυτή την ώρα δεν είναι ποιος φταίει. Φταίνε πολλοί αλλά όταν τελειώσει όλο αυτό θα κριθούν. Το μεγάλο ερώτημα είναι ένα. Τι κάνουμε από εδώ και πέρα; Ο κ. Βρούλης μίλησε για προσλήψεις ιχνηλατών, ακόμα και με την μορφή του επείγοντος να πάνε, δύσκολα να τους έχουμε, άμεσα έτοιμους. Χάνεται πολύτιμος χρόνος για το νησί. Το Νοσοκομείο γεμίζει, το προσωπικό είναι στα όρια του.

Προτείνω, στο πλαίσιο του εφικτού, να δηλωθεί ενδιαφέρον από ανθρώπους να δημιουργηθεί ομάδα ιχνηλατών και κάτω από τις οδηγίες των ειδικών, να ξεκινήσει η διαδικασία άμεσα να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Η ομάδα αυτή να πάψει άμεσα μόλις γίνουν οι σχετικές προσλήψεις. Σε καμία περίπτωση, δεν θα επισκιάσει την πρόσληψη των ατόμων μόνος σκοπός να λειτουργήσει άμεσα η ιχνηλάτηση.

Πρώτος δηλώνω ότι εάν χρειαστεί θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Όταν το κράτος απέχει οι πολίτες πρέπει να αναλαμβάνουν, για όφελος των συμπολιτών μας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ