23.10.2020 17:35

Η Μυτιλήνη και ο Δήμαρχος Στρ. Κύτελλης μας δείχνουν τον δρόμο. Εμείς και ο Δήμαρχός μας τον βλέπομε;

Το τελευταίο διάστημα (μετά το κάψιμο της Μόριας) ο Δήμος Μυτιλήνης μετέβαλε ριζικά τις απόψεις του και συμφώνησε για μια και μόνη κλειστή Δομή συνολικά 2.500 ατόμων, σε περιοχή πλησίον του ορίου του με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου με την πιο κάτω βασική και ανυποχώρητη θέση.

Να αδειάσουν όλες οι άλλες φανερές και κλειστές δομές και να λήξουν όλες οι μισθώσεις σε άτομα που μπήκαν στη χώρα ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ….

Μ’ αυτήν τη θέση ο Δήμαρχος Μυτιλήνης και φίλος του δικού μας Δημάρχου, χάραξε με θάρρος μια νέα πορεία για τον Δήμο του και την Πατρίδα που πάση θυσία πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς.

Αν θέλουμε: να μην γίνομε μειοψηφία στον τόπο μας και υπόδουλοι της έναντι Κυβέρνησης, πρέπει άμεσα να ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ για την νέα και μοναδική δομή στο 18ο ΧΛΜ της Χίου - Βολισσού και 1 ΧΛΜ προς Ανάβατο, σχεδιασμένη από την αρχή με σωστό τρόπο για 500 άτομα με πολλαπλές εξυπηρετήσεις.

Είναι μια «πολιτική εγχείρηση» που πρέπει: να αγκαλιασθεί και να στηριχθεί ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ παραμερίζοντας οικονομικά οφέλη εκμεταλλευομένων τους διαβιούντες στην πόλη και στους οικισμούς της σε συνθήκες απαράδεκτες και εγκυμονούντες κινδύνους εξάπλωσης της Πανδημίας…

Τα οφέλη από μια τέτοια ΑΜΕΣΗ απόφαση, θα είναι υπό προϋποθέσεις σημαντικά, διότι: θα δοθεί η δυνατότητα ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (;;;) ΧΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ κ.α. και η δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Ταυτόχρονα: θα απαλλάξει τα Καμπόχωρα, τον Κάμπο, τον Καρφά, την Αγ. Ερμιόνη, Μέγα Λιμνιώνα, Αγ. Φωτιά κ.α. από την υποβάθμιση και τους κινδύνους που συνεπάγεται η ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΒΙ.ΑΛ. και διασπορά στην Πόλη και τους πιό πάνω οικισμούς.

Επιτέλους έστω και την τελευταία στιγμή, ας σκεφθούμε τι υποφέρουν οι κάτοικοι των Καμποχώρων και τι απρόβλεπτοι (;;) κίνδυνοι ελλοχεύουν λόγω της αδιαφορίας μας, που μέχρι στιγμής αποτρέπονται με την βοήθει ντόπιων και πραγματικών εθελοντών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ