19.3.2014 12:22

Αποχαιρετισμός στο Γιάννη Περρίκο

Αγαπημένε Γιάννη, φίλε, συμμαθητή και συνεργάτη

Δύσκολη η στιγμή του αποχαιρετισμού, η στιγμή που σε αποχωριζόμαστε όλοι εμείς που για πολλά χρόνια ζήσαμε μαζί. Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε για μακρύ χρονικό διάστημα, που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλες τις πλευρές του πολυτάλαντου χαρακτήρα σου.
Για την πολύπλευρη προσφορά σου στις κοινές υποθέσεις, για το συγγραφικό σου έργο, για την πολιτιστική σου δραστηριότητα, είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν πολλοί και αξιόλογοι να μιλήσουν, τώρα και στο μέλλον.  Από την πλευρά μου θα ήθελα να σταθώ σε μια μόνο πλευρά της προσφοράς σου.
Από την αρχή της δεκαετίας του 1990, σε μια εποχή πολύ διαφορετική από τη σημερινή είχες διαβλέψει τη σημασία της κατοχύρωσης της Μαστίχας, της τσίκλας ΕΛΜΑ και του μαστιχελαίου σε προστατευμένα Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης. Και χάρη και στις δικές σου προτάσεις έγινε εφικτή το 1997 η κατάκτηση του καθεστώτος Π.Ο.Π. για τα προϊόντα μας, κάτι που έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην μετέπειτα επιτυχημένη πορεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και στην διασφάλιση του εισοδήματος των παραγωγών μας. Αυτό είναι κάτι που τόσο εγώ προσωπικά, όσο και, κυρίως, οι συμπατριώτες μας μαστιχοπαραγωγοί δεν θα ξεχάσουν ποτέ.
Δυστυχώς, υποχρεώσεις που μου επιβάλλουν την παρουσία μου εκτός Χίου, δεν μου επιτρέπουν να είμαι παρών στον αποχαιρετισμό. Η σκέψη μου είναι όμως μαζί σου και κοντά στους δικούς σου ανθρώπους.
17 Μαρτίου 2014 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ