11.5.2019 12:40

«Ανήξεροι» για το έγκλημα οι Συριζαίοι !

Απύθμενο θράσος διακρίνει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που επιτίθεται στους κατοίκους των χωριών Συκιάδας και Λαγκαδάς για τις κινητοποιήσεις τους, ενάντια στην επένδυση με τα τηγανέλαια.

Επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών και υποκινητών του ΚΚΕ, για να κρύψει τις βαριές του ευθύνες για το προμελετημένη τακτική, να περάσουν κάτω από το τραπέζι αυτά τα σχέδια, γι αυτό και η φαρδιά πλατιά θετική γνωμάτευση του κυβερνητικού τοποτηρητή, γραμματέα της Αποκεντρωμένης παρά τις αρνητικές ψήφους.

Ακόμα το μελάνι δε στέγνωσε από το νόμο που ψήφισαν μαζί με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τον αιγιαλό, που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για τέτοιου είδους ενεργειακά εκτρώματα σε βάρος περιβάλλοντος και κατοίκων κι έχουν την τόλμη να μας κουνούν και το δάκτυλο οι σφουγγοκωλάριοι του κεφαλαίου.

Ας μάθουν την ιστορία των δυο χωριών! Θα πάρουν την απάντηση τους λίαν συντόμως και θα είναι τόσο αγνή, όσο και το αγνό κίνημα που ονειρεύονται.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ