6.6.2018 11:41

Με 4 «ακολούθους» στο Δήμο

Ποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ακολουθούν τον Στ. Κάρματζη από την Περιφέρεια στον αγώνα διεκδίκησης του Δήμου Χίου

Σε δομικό … ανασχηματισμό του βασικού κορμού του συνδυασμού της στη Χίο θα υποχρεωθεί να προχωρήσει η Χρ. Καλογήρου, εφόσον διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή της στην Περιφέρεια. Η διαφαινόμενη μετακίνηση του Στ. Κάρμαντζη από την Περιφερειακή Ενότητα στο Δήμο συμπαρασύρει και τους βασικούς αιρετούς συνεργάτες του, ο οποίοι ετοιμάζονται να τον ακολουθήσουν στο επόμενο αυτοδιοικητικό του βήμα.

Τέσσερις στους επτά εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι, οι Γιάννης Μανάρας, Γιάννης Ξενάκης, Κώστας Βεργίνας και η … παλιά καραβάνα Νίκος Αγραφιώτης έχουν προσυμφωνήσει με τον αντιπεριφερειάρχη να στηρίξουν την επιλογή του και να δοκιμάσουν την εκλογή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συνεπώς το δικό τους κενό – και όχι μόνο – θα κληθεί να καλύψει στο συνδυασμό της η Χρ. Καλογήρου. Θυμίζω ότι πολύ κοντά στην ίδια ρότα με τους 4 προαναφερόμενους είναι και ο Παν. Μανδάλας, ενώ πλησιέστερα στον Κάρμαντζη βρίσκονται και οι Π. Καλογεράκης και Γ. Αθάνατος, εφόσον αποφασίσουν να εκτεθούν ως υποψήφιοι. Αν συνυπολογιστεί το κενό που άφησε ο αείμνηστος Μ. Ζαννίκος και πιθανότατα η απροθυμία της Ουρ. Τώρα να δοκιμαστεί εκ νέου, προκύπτει πληθώρα κενών θέσεων που θα πρέπει να καλύψει η περιφερειάρχης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ