1.3.2018 12:04

Διαφορετικό μήκος κύματος

Θα περίμενε κανείς ένα στοιχειώδη συντονισμό. Περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης είναι… Η ορατή διάσταση απόψεων ερμηνεύεται, κατά βάση, από τα διαφορετικά κίνητρα.

Στην παρουσίαση της πρότασης για την εκτεταμένη παρέμβαση στο κέντρο της πρωτεύουσας ο Στ. Κάρμαντζης προειδοποίησε: ούτε βιαστικά, ούτε αβασάνιστα να ληφθούν αποφάσεις. Βασική προϋπόθεση είναι η συναίνεση και μοναδικό μέσο ο εξαντλητικός διάλογος. «Κανείς δεν κατέχει το αλάθητο, καμία άποψη εξ’ ορισμού δεν είναι σωστή», είπε, παγώνοντας το δημοτικό ακροατήριο από την ουσιαστικά ευγενική απόρριψη. Σαν να τους έλεγε, πάρτε το πίσω.

Τότε ήταν που η Χρ. Καλογήρου θεώρησε αναγκαία μια δεύτερη παρέμβαση της. «Η πρώτη αίσθηση είναι ότι είναι κάτι σύγχρονο. Πληροί όρους και προϋποθέσεις μιας σύγχρονης πόλης», είπε. Ουδόλως ενδιαφέρθηκε αν η υποδοχή της πρότασης εκ μέρους της ήταν σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από τον αντιπεριφερειάρχη της.

Εξάλλου και οι δυο δεν κρύβουν ότι έχουν διαφορετική στόχευση. Ο Σταμάτης δεσμεύει από τώρα υποψηφίους για το δημοτικό του ψηφοδέλτιο, η Χριστιάνα θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της να τον κρατήσει στην Περιφέρεια.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ