18.4.2024 6:29

Η Χίος στον χάρτη των παγκόσμιων γαμήλιων τελετών

Ταξίδι γνωριμίας με το νησί από διοργανωτές εκδηλώσεων μέσα από την πρωτοβουλία του Φορέα Τουρισμού

Την προώθηση των Γαμήλιων Τελετών από ξένους στη Χίο σε παραθαλάσσια μέρη, κτήματα στον Κάμπο, στα μαστιχοχώρια, στα βορειόχωρα κλπ. κινητοποιεί ο Φορέας Τουρισμού Χίου, ο οποίος ήδη ξεκίνησε δυναμικά με ένα Fam trip (ταξίδι-επίσκεψη γνωριμίας στη Χίο) των wedding planners που κλείνουν τις συμφωνίες με τους ενδιαφερόμενους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής στο νησί μας, που διοργανώθηκε από το Φορέα Τουρισμού σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Διοργανωτών Εκδηλώσεων με προορισμό την Ελλάδα, για εξοικείωση με τους επαγγελματίες του τόπου μας (εστιάτορες, ξενοδόχους, φωτογράφους, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κέτερινγκ κοκ), αλλά και με τις φυσικές ομορφιές της Χίου και τις τοποθεσίες της, δόθηκε σχετική συνέντευξη Τύπου στο Ίδρυμα Μαρία Τσάκος στις 7 το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου 2024, όπου ανακοινώθηκαν και συζητήθηκαν τα κοινά πλάνα, οι τρόποι συνεργασίας και οι δυνατότητες για το εγγύς μέλλον που είναι πολλές και ευοίωνες γιατί το «αντικείμενο» ήδη κινείται.

Η όμορφη και απλόχωρη αυλή του Ιδρύματος Μαρία Τσάκος, γέμισε με επαγγελματίες του τουρισμού της Χίου και με τους προσκεκλημένους wedding planners που δήλωσαν (και από του βήματος της συνέντευξης) κατενθουσιασμένοι με το νησί μας και τους ανθρώπους που συνάντησαν εδώ και που εργάζονται σε τομείς σχετικούς με το «αντικείμενο».

Πραγματοποιήθηκε μια σφαιρική και εύστοχη περιγραφή του θέματος και των συνισταμένων της προώθησης και της επιτυχημένης ανάπτυξής του, από τον Πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού Κώστα Μούνδρο, τον Γενικό Γραμματέα του Φορέα Τουρισμού Χίου Γιάννη Συρράκη και όλους όσους συντονίζουν και προωθούν το συγκεκριμένο project με καλή δουλειά και πολύ όρεξη.

Ακολούθησε κέρασμα με δροσιστικά χιώτικα κοκτέιλ και νόστιμα «καναπεδάκια» και... ανάμεσα σε αυτά που ειπώθηκαν, έγινε λόγος και για την κίνηση ενεργειών, ούτως ώστε να επιτραπούν οι Πολιτικοί Γάμοι σε εξωτερικούς χώρους, γιατί φαίνεται ότι υπάρχει κοινό και σε άλλες χώρες, που είναι πρόθυμο να έρθει στη Χίο να τελέσει τους Γάμους του, πλάι στο κύμα... και στα περιβόλια μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ