5.5.2015 19:00

Τους διώξαμε από το λιμάνι για να τους χώσουμε στο υπόγειο της Αστυνομίας [ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

Μια μέρα πριν την επίσημη λειτουργία του καταυλισμού των προσφύγων στο Μερσινίδι, τα στελέχη του ΚΚΕ απόλυτα συνειδητά και καθόλου τυχαία επέλεξαν να παραχωρήσουν συνέντευξή παρουσιάζοντας τις θέσεις και τη δράση του κόμματος σε τοπικό επίπεδο για το συγκεκριμένο θέμα.

Με σαφείς αιχμές στην κυβερνητική πολιτική για το ζήτημα της μετανάστευσης και της μέχρι στιγμής ανυπαρξίας πολιτικής για την αντιμετώπιση του και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών, τα στελέχη του ΚΚΕ, Μ. Σκούφαλος, η Μ. Κυριακού, η Ξ. Παπουρτσή και ο Γ. Αμπαζής επικεντρώθηκαν κυρίως τις αιτίες που δημιουργούν τα κύματα μετανάστευσης και σπρώχνουν εκατομμύρια απελπισμένους και κατατρεγμένους στην αναζήτηση καλύτερης ζωής μέσα από τη μετανάστευση.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ