1.9.2023 14:22

Μάθημα για τη ναυτιλία… στην κοιτίδα της ελληνικής ναυτιλίας - Βίντεο

Δεκάδες νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα κατέκλεισαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, στο πλαίσιο  του εργαστηρίου για τις εφαρμογές της επιστήμης των πολιτών στις ακτοπλοϊκές μεταφορές, που διοργάνωσε το Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών και του Isalos.net.

Στόχος του εργαστηρίου ήταν η η ευαισθητοποίηση των νέων και η εμβάθυνση σε θέματα νησιωτικών ακτοπλοϊκών μεταφορών και η παρουσίαση δράσεων για τη νησιωτικότητα όπως το Μεταφορικό Ισοδύναμο, με στόχο την αξιολόγηση της εφαρμογής για την παρακολούθηση των Ακτοπλοϊκών Μεταφορών από τους συμμετέχοντες.  

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το δήμαρχο Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, για τις προτεραιότητες για το νησί της Χίου, στο πλαίσιο της Βιώσιμης γαλάζιας οικονομίας. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ