27.9.2018 14:50

[Watch Live] Το Politischios.gr στην κορυφή των Ελληνικών Περιφερειακών Μέσων

Σε απευθείας μετάδοση η βραδιά απονομής των Regional Media Awards 2018

Με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των καλύτερων Περιφερειακών και Τοπικών Μέσων (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, ενημερωτικές ιστοσελίδες) διοργανώνονται για μία ακόμη χρονιά τα Regional Media Awards.

Στη φετινή εκδήλωση για πρώτη χρονιά συμμετέχει και το politischios.gr διαγωνιζόμενο μαζί με τα υπόλοιπα περιφερειακά Μ.Μ.Ε. με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου ελληνικού περιφερειακού μέσου που παρέχει 24ωρη πολυμεσική ενημέρωση με συνεχή ροή με τη χρήση κειμένου, ήχου, βίντεο και φωτογραφιών. 

Την αποστολή του Politischios.gr εκπροσωπούν οι: Ν. Γεωργούλης (Εκδότης), Π. Φύκαρης (Διευθυντής), Γρ. Μαχαλια (Δημοσιογράφος), Κ. Μαυριάνου (Δημοσιογράφος) και Κ. Φάκος και Ε. Σαρμουσάκη εκ μέρους του διαφημιστικού τμήματος του "π" και του politischios.gr.

Πριν από την τελετή βράβευσης, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, αλλά και μεγάλοι διαφημιζόμενοι και εκπρόσωποι πρακτορείων διαφήμισης θα συζητήσουν για το μέλλον των τοπικών και περιφερειακών μέσων. Θα υπάρχουν δύο πάνελ. 

Στο πρώτο, με συντονιστή το Νίκο Χατζηνικολάου (πρόεδρος της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών), θα αναπτυχθεί το θέμα: «Προβλήματα, ευκαιρίες και προκλήσεις στη λειτουργία και ανάπτυξη των Τοπικών & Περιφερειακών Μέσων», ενώ στο δεύτερο πάνελ θα αναπτυχθεί το θέμα: «Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των Περιφερειακών & Τοπικών ΜΜΕ αλλά και ανασταλτικοί παράγοντες στην ενίσχυση της διαφημιστικής τους απορρόφησης» με συντονιστή τον Δημήτρη Κορδερά (διευθυντής εκδόσεων της Boussias Communications).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ