27.2.2018 15:50

Το Κέντρο Κοινότητας δίπλα στα παιδιά των Ρομά της Χίου

Με επιτυχία υλοποιήθηκε η δράση προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας που οργανώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χίου, η οποία αφορούσε παιδιά από την κοινότητα ΡΟΜΑ του νησιού μας. Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Χίου με το Χαμόγελο του Παιδιού και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Χίου οι οποίοι υλοποιούν εδώ και μερικές ημέρες παρόμοια δράση σε σχολεία του νησιού μας σε συνεργασία και με την πρωτοβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης.
«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους και ιδιαιτέρως το Χαμόγελο του Παιδιού, πασίγνωστο για το ανθρωπιστικό του έργο, και τους οδοντιάτρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου που προσέφεραν, με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας και ευαισθησία, εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προς όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε επίσης τη διεύθυνση του 8ου Δημοτικού Σχολείου που με αίσθημα αλληλεγγύης επέτρεψε τη χρήση του χώρου του σχολείου για την υλοποίηση της δράσης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κέντρο Κοινότητας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ