26.10.2021 10:04

Το «ευχαριστώ» του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου στον Μητροπολίτη Μάρκο

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου ΕΛΠΙΖΩ ευχαριστεί δημοσίως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κκ Μάρκο που άκουσε την κραυγή αγωνίας μας για την ανάγκη αποπεράτωσης της αίθουσας χημειοθεραπείας στο νοσοκομείο Χίου. Η απόφασή του να στηρίξει του καρκινοπαθείς του νησιού μας, στην πραγματοποίηση ενός απαραίτητου και λειτουργικού μόνιμου χώρου, για την υλοποίηση των χημειοθεραπειών τους, δωρίζοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από το ταμείο του αντιφυματικού αγώνα, δίνει κουράγιο, δύναμη κι ελπίδα, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά του καρκίνου...

Δεν είμαστε μόνοι μας. Με την ολοκλήρωση των εργασιών της αίθουσας, ένα χρόνιο όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα ..Θα σταματήσει η ταλαιπωρία μας σε νοσοκομεία των Αθηνών, η οικονομική αφαίμαξη των ιδίων και των οικογενειών μας, η ψυχική μας ανησυχία για την επόμενη φορά, και πολλά άλλα ακόμα που περνάμε κατά την διάρκεια της δοκιμασίας των χημειοθεραπειών..

Ευχαριστούμε όσους πολίτες συνέβαλλαν οικονομικά με την οποιαδήποτε μικρή η μεγάλη βοήθεια μπορούσαν, την διοίκηση και την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου μας, που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου, για μας .Ευχόμαστε υγεία χαρά κι ευτυχία, αγαθά που λαχταρούμε και προσμένουμε όλοι.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ