14.5.2015 16:54

Τέλος στη στάθμευση στη Μιχάλων

ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΕ ΠΑΤΕΛΙΔΑ, ΜΙΧΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΦΥΡΑ

Παρελθόν θα αποτελούν σε λίγες μέρες οι λακκούβες στην οδό Πατελίδα, πίσω από το γήπεδο.  Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός έως το τέλος της εβδομάδας για να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης  της βατότητας  που πραγματοποιεί η εταιρία Ζενιώδη - Πικούνη  με εργολαβία από το πρόγραμμα εσωτερικής οδοποιίας της δημοτικής ενότητας Χίου.

Το οδόστρωμα σκάφτηκε, τοποθετήθηκε σωλήνα αποχέτευσης ομβρίων και πλάι στα πεζοδρόμια κατασκευάζονται φρεάτια τα οποία θα συλλέγουν τα νερά από το υπερυψωμένο κεντρικό τμήμα της οδού και θα τα οδηγούν  στον αγωγό ομβρίων του κεντρικού δικτύου. Σύμφωνα με τον Παντελή Ζενιώδη  από χτές άρχισε να τοποθετείται  ο ασφαλτοτάπητας και ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα.

Πορφύρα και Μιχάλων

Το κλείσιμο της Πατελίδα, επιβάρυνε κυκλοφοριακά  τις οδούς Πορφύρα και Μιχάλων με την διέλευση των λεωφορείων, γι’ αυτό  απαγορεύτηκε προσωρινά το παρκάρισμα από την προκυμαία έως και την αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου.  Η στάθμευση θα επιτραπεί πάλι  από την ημέρα που θα ανοίξει η Πατελίδα

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ