7.7.2021 9:20

Τα decibel ξεσηκώνουν τον Καρφά

«Τέτοιες πρακτικές δεν ταιριάζουν με την αναβάθμιση της περιοχής και τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη», λέει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καρφά

Το θέμα των υπέρμετρων decibel από ξενοδοχεία του Καρφά θίγει σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καρφά, Αγίας Ερμινόνης- Μέγα Λιμνιώνα, σημειώνοντας ότι τέτοιες πρακτικές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον γενικότερο στόχο που έχει τεθεί από όλους τους επαγγελματίες της περιοχής.

Ειδικότερα ο Σύλλογος σημειώνει ότι τη Δευτέρα 5-7-2021  σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο η μουσική ήταν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και παρά τις συστάσεις για την διακοπή της, τα ντεσιμπέλ συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (5:30)!

«Οι "συνήθειες"  αυτές έχουν οδηγήσει στα γνωστά αδιέξοδα των προηγούμενων δεκαετιών, που τελικά είχαν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της περιοχής αλλά και του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος.

Η λογική αυτή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υιοθετηθεί αλλά ούτε και να συνεχιστεί.

Εξάλλου το συνολικό κλίμα σύμπνοιας που υπάρχει και η προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις λειτουργούσες επιχειρήσεις (καταλύματα & μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος) έχει ήδη αναγνωριστεί και επιβεβαιώνεται από την αυξημένη  επισκεψιμότητα ντόπιων και τουριστών στην περιοχή.

Η επιβράβευση αυτή δίνει την δύναμη να συνεχιστεί περεταίρω η προσπάθεια, αφαιρώντας όμως τις αρνητικές πρακτικές που μηδένισαν την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας», αναφέρει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ