Κοινωνία

24/11/15 11:29

τελ. ενημ.: 24/11/15 11:29

Συνεχίζονται τα πεζοδρόμια στην οδό Χρ. Μάντικα

Στην οδό Χρ. Μάντικα, από το σημείο της συμβολής της με την Μ. Λιβανού μέχρι την είσοδο του δημοτικού σταδίου, επεκτείνονται από σήμερα τα έργα της ανάπλασης των πεζοδρομίων στο πλαίσιο της «Δημιουργίας υποδομών προσβασιμότητας και  επισκεψιμότητας ΑΜΕΑ στα δημοτικά κτίρια και σε Κοινόχρηστους χώρους».

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, θα επιβληθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων στο παραπάνω τμήμα της οδού Χρ. Μάντικα.

«Παρακαλούνται τα σταθμευμένα οχήματα στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού να απομακρυνθούν, ώστε να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα οι εργασίες.

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων», αναφέρει σε ενημέρωσή του ο Δήμος Χίου. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση