18.3.2015 11:00

Συναντήθηκε με απερχόμενο και νέο Ταξίαρχο

Τον νέο στρατιωτικό διοικητή του νησιού Ταξίαρχο Θεμιστοκλή Γρυμπίρη καλωσόρισε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο του.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο απερχόμενος Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος Ιωάννης Παπαπροκοπίου, του οποίου το έργο στην 96 ΑΔΤΕ και τις ικανότητες υπογράμμισε με θερμά λόγια ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ο κ. Κάρμαντζης ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο Στρατιωτικό Διοικητή για την προσφορά του σε Χίο, Ψαρά κι Οινούσσες εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να εξάρει το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην προάσπιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, ρόλο που εκτιμάται ιδιαίτερα στην ακριτική περιοχή μας.

Επίσης ο κ. Κάρμαντζης στάθηκε στην πολύπλευρη κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαίτερα της 96 ΑΔΤΕ, κάτι που η κοινωνία της Χίου εκτιμά και αναγνωρίζει.    

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ