9.4.2024 10:15

Στον Οίκο Χίου Διδασκάλου και η ΑΔΕΔΥ για την παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ κάτω από τον ΟΙΚΟ ΧΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ και την πορεία προς την Πρωτοβάθμια  και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση την ΤΡΙΤΗ 9/4 στις 13:30.

Το ΝΤ ΧΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει τη νέα επαίσχυντη εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας για αντικατάσταση στελεχών Εκπαίδευσης!

Μετά από τις αποφάσεις της Ολομέλειας Προέδρων της ΔΟΕ, της ΟΛΜΕ και της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών μέσω της λεγόμενης ατομικής αξιολόγησης, με την προκήρυξη νέας απεργίας - αποχής από τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, το υπουργείο Παιδείας ξαναχτυπά!

Μια μέρα μετά από τις συναντήσεις της πολιτικής ηγεσίας (Μάκρη - Κατσαρός) με τα ΔΣ των Ομοσπονδιών, με εγκύκλιο του γενικού γραμματέα, η οποία επικαλείται το άρθρο 56 του νόμου 4823/2021, απειλούνται με αντικατάσταση όσα στελέχη Εκπαίδευσης, διευθυντές και διευθύντριες σχολείων, καθώς και προϊστάμενες  και προϊστάμενοι δήθεν παρακωλύουν ή αρνούνται την αξιολόγηση.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Το δικαίωμα στην απεργία είναι κατοχυρωμένο με  αγώνες. Δεν  παζαρεύεται δεν απεμπολείται !!! Καμία ποινή δε μπορεί να προκύψει για δημόσιο υπάλληλο  που συμμετέχει σε οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης του κλάδου.

Είναι προσβολή της κυβέρνησης, προς την πλειοψηφία των προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων και των διευθυντών-ριών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, που μαζί με τους εκπαιδευτικούς προσπαθούν μέσα σε χίλιες δυσκολίες να κρατήσουν τα σχολεία όρθια. Είναι προσβολή ιδιαίτερα σε αυτό το τμήμα των στελεχών Εκπαίδευσης που έχει συνταχθεί καθαρά με την πλειοψηφία του κλάδου και σήμερα του ζητάει να σκύψει το κεφάλι για να κρατήσει μία θέση στη διοίκηση.

Είναι επικίνδυνοι!!!

Προσπαθούν  εμμονικά να επιβάλουν την εφαρμογή ενός νόμου, πλήρους απαξιωμένου σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Το υπουργείο Παιδείας σοβαρά στριμωγμένο καταφεύγει στο τελευταίο οχυρό που είναι η τρομοκρατία. 

Καμιά απειλή, καμιά τρομοκρατία, κανένας εκφοβισμός δεν θα περάσει!!!

Τώρα χρειάζεται να κλιμακωθεί ο αγώνας σε όλα τα επίπεδα.

Το ΝΤ ΧΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ στέκεται δίπλα σε κάθε Δ/ντή, Δ/ντρια, Προϊστάμενο/η και σε κάθε συναδελφο/ισσα που συμμετέχει στην απεργία – αποχή!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ

ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΑΖΙΚΑ 

Η ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΑΔΕΔΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ