22.5.2013 12:12

Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις που σέβονται τους εργαζόμενούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΙΟΥ

Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί μας ότι, σύμφωνα με την ΕΓΣΣΕ που τελικά υπεγράφη για το 2013, επιπλέον των μνημονιακών αμοιβών που έχουν επιβάλει οι κυβερνήσεις στη χώρα μας συνεχίζει να είναι σε ισχύ το επίδομα γάμου (10%) και όλα τα θεσμικά που προβλέπονταν στις προηγούμενες συμβάσεις. Επίσης ενημερώνουμε ότι η κλαδική σύμβαση στο εμπόριο είναι ακόμα σε ισχύ μέχρι 31 Οκτωβρίου 2013 οπότε λήγει και η μετενέργειά της και είναι υποχρεωτική για τα μέλη.
Στο Εργατικό Κέντρο Χίου θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να στηρίζουμε τις Χιώτικες επιχειρήσεις που απασχολούν ντόπιους εργαζόμενους, κυρίως όμως τις επιχειρήσεις που μας σέβονται σαν καταναλωτές και σαν εργαζόμενους.
Σεβόμαστε και στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χίου που σέβονται τις υπογραφές των οργάνων τους και καταβάλουν τα προβλεπόμενα στους εργαζόμενους τους. Και καλούμε τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές να στηρίξουν τέτοιες επιχειρήσεις και να γυρίσουν την πλάτη στις επιχειρήσεις εκείνες που καταπατούν τα δικαιώματα των εργαζομένων τους και πολύ πιθανό και των καταναλωτών. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ