22.5.2013 12:12

Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις που σέβονται τους εργαζόμενούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΙΟΥ

Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί μας ότι, σύμφωνα με την ΕΓΣΣΕ που τελικά υπεγράφη για το 2013, επιπλέον των μνημονιακών αμοιβών που έχουν επιβάλει οι κυβερνήσεις στη χώρα μας συνεχίζει να είναι σε ισχύ το επίδομα γάμου (10%) και όλα τα θεσμικά που προβλέπονταν στις προηγούμενες συμβάσεις. Επίσης ενημερώνουμε ότι η κλαδική σύμβαση στο εμπόριο είναι ακόμα σε ισχύ μέχρι 31 Οκτωβρίου 2013 οπότε λήγει και η μετενέργειά της και είναι υποχρεωτική για τα μέλη.
Στο Εργατικό Κέντρο Χίου θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να στηρίζουμε τις Χιώτικες επιχειρήσεις που απασχολούν ντόπιους εργαζόμενους, κυρίως όμως τις επιχειρήσεις που μας σέβονται σαν καταναλωτές και σαν εργαζόμενους.
Σεβόμαστε και στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χίου που σέβονται τις υπογραφές των οργάνων τους και καταβάλουν τα προβλεπόμενα στους εργαζόμενους τους. Και καλούμε τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές να στηρίξουν τέτοιες επιχειρήσεις και να γυρίσουν την πλάτη στις επιχειρήσεις εκείνες που καταπατούν τα δικαιώματα των εργαζομένων τους και πολύ πιθανό και των καταναλωτών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ