20.9.2018 12:57

Στη Βουλή ο ανήλικος Σύριος πρόσφυγας από τη Χίο

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης δέχτηκε σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τον Μουσταφά Ομάρ, Σύριο πρόσφυγα ο οποίος έγινε γνωστός για τις εξαιρετικές φωτογραφίες του και τη συμμετοχή του σε εκθέσεις φωτογραφίας στη Χίο και την Αθήνα.

Επισκέφτηκαν μαζί τον πρώτο Αντιπρόεδρο της Βουλής Αναστάσιο Κουράκη, από τον οποίο έγινε δεκτός με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε από τις υπηρεσίες της Βουλής στις αίθουσες του Κοινοβουλίου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του κοινοβουλευτικού συστήματος στη χώρα μας. Κατόπιν επισκέφθηκε τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια της υπόσχεσης που είχε δώσει ο Βουλευτής στο Μουσταφά για φιλοξενία του στη Βουλή, κατά την τελευταία έκθεση φωτογραφίας που είχε πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Τσάκος στη Χίο.

Ο Μουσταφά συνοδευόταν από μέλος του δικτύου επιτροπείας ασυνόδευτων ανηλίκων της Μετάδρασης και φιλοξενείται από τη μεταβατική δομή ασυνόδευτων ανηλίκων της Μετάδρασης στη Χίο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ