4.4.2024 14:13

SEA: Συνηγορία, Εποπτεία και Ενδυνάμωση Οικογενειών με μέλη με Αυτισμό

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ) σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης του έργου έργου  "SEA: Συνηγορία, Εποπτεία και Ενδυνάμωση Οικογενειών με μέλη με Αυτισμό" την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων Google Meet. Με την εγγραφή σας, θα λάβετε απαντητικό email με οδηγίες σύνδεσης.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Στόχο του έργου αποτελεί η υποστήριξη ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους μέσω της ενημέρωσης για τα δικαιώματα τους και τον σχεδιασμό στρατηγικών για την διεκδίκησή τους. 

«Το έργο SEA: Συνηγορία, Εποπτεία και Ενδυνάμωση Οικογενειών με μέλη με Αυτισμό υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος BUILD, με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου και εταίρο τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ).Το BUILD συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή 'Ενωση, μέσω του προγράμματος Citizens, Equality, Rights and Values (CERV), το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ.»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ