15.5.2015 11:14

Ψήφος εμπιστοσύνης Κτιστάκη στο διοικητή

• ΔΩΡΕΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

Μια δωρεά με βαθύ συμβολισμό επέλεξε να κάνει ο καπ. Λ. Κτιστάκης. Ανέκαθεν αρωγός στις ανάγκες του Νοσοκομείου δεν έκρυψε ποτέ και τη συμπάθεια του στη δουλειά που γίνεται από το Γ. Επιτροπάκη.

Μέσα στο θόρυβο που έχει προκληθεί για την πιθανή αντικατάσταση του ο Χιώτης πλοιοκτήτης επέλεξε να κάνει δωρεά την αντικατάσταση των παλιών παραθύρων στην Παιδιατρική και τη Χειρουργική. Η εικόνα των πρόσφατα ανακαινισμένων κλινικών τραυματίζονταν ανεπανόρθωτα από τη διαρροή των βρόχινων νερών στα παραθύρια τους. Σύγχρονες και αναβαθμισμένες οι εγκαταστάσεις τους, αλλά τα σφουγγαρόπανα και οι πετσέτες στα παράθυρα για να μαζεύουν τα νερά και να μην πλημμυρίζουν τα δωμάτια.

Ο καπετάνιος, με την ανυπολόγιστη κοινωνική προσφορά, αποφάσισε κι εκεί να επέμβει. Απευθύνθηκε στη διοίκηση του Νοσοκομείου, εκείνη υπέδειξε τον τύπο των παραθύρων κι από εκεί κι έπειτα ο διαγωνισμός και η ευθύνη τοποθέτησης ανήκουν στον ίδιο, καμία απολύτως ανάμειξη από τη διοίκηση.

Όσοι είναι σε θέση να ερμηνεύουν τις κινήσεις του καπετάν Λουκά αντιλαμβάνονται ότι η απόφαση του να επέμβει με νέα δωρεά στο Νοσοκομείο στέλνει πολλαπλά μηνύματα. Πρώτον ότι συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της Χίου. Και δευτερευόντως ότι δίνει ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στο διοικητή στον πόλεμο που δέχεται αυτό το διάστημα με σκοπό να εξαναγκαστεί σε παραίτηση. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ