16.5.2013 17:36

Πρεμιέρα με νεοελληνική γλώσσα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

367 απόφοιτοι και τελειόφοιτοι γενικών Λυκείων, 6 μαθητές των ΕΠΑΛ από τη Β’ Ομάδα κι άλλοι 100 περίπου από την περσινή χρονιά θα συμμετέχουν αύριο στις πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις όπως επισήμανε στον «π» η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ευτ. Βλυσίδου, προετοιμάστηκαν από την υπηρεσία κανονικά όλες αυτές τις ημέρες παρά την αναταραχή που επικρατούσε με την ενδεχόμενη απεργία των καθηγητών. Χθες, τελευταία μέρα, συνεδρίασαν οι λυκειακές επιτροπές με τους επιτηρητές ενώ ο μηχανολογικός εξοπλισμός και η γραφική ύλη έχουν ελεγχθεί και από σήμερα βρίσκονται στη διάθεση των εξεταζόμενων και των εκπαιδευτικών.

Πρεμιέρα με Γλώσσα

Αύριο οι πανελλαδικές κάνουν πρεμιέρα στις 8.00 με την εξέταση στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας, στα 11 εξεταστικά κέντρα που υπάρχουν σε Χίο Οινούσσες και Ψαρά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ