26.11.2015 9:27

Πεζοπορία την Κυριακή από το Chiosrunning

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χιου Chiosrunning διοργανώνει πεζοπορία την Κυριακη 29/11 στην ευρύτερη περιοχή των Αυγωνύμων και προσκαλεί τα μέλη και φίλους του συλλόγου για μια ξεχωριστή βόλτα μέσα στη φύση σε ένα από τα ωραιότερα φυσικά αξιοθέατα του νησιού μας. 

Πρόκειται για μία κυκλική διαδρομή μεσα στα πευκα μήκους 12-14 περίπου χιλιομέτρων με βαθμό δυσκολίας 3 (1 εύκολο -5 δύσκολο ) σε χωματόδρομο που θα ξεκινήσει λιγο μετά το Ναυτικό φυλάκιο. 

Η συμμετοχή προϋποθέτει ατομική ευθύνη και θα υπογράψουν σε υπεύθυνη δήλωση που θα διανεμηθεί πριν την έναρξη της πεζοπορίας.
Απαραίτητος εξοπλισμός τα κατάλληλα παπούτσια για βουνό, τύπου μποτάκι, νερό, ρουχισμός ανάλογος του καιρού, κινητό τηλέφωνο και τροφή. Τα παιδιά δεκτά με την επιμέλεια και επιτήρηση από τους γονείς τους!

Σημείο προσυγκέντρωσης το Δημαρχείο Χίου και ώρα 8:30 
Μετα την πεζοπορια θα ακολουθησει φαγητο σε τοπικη ταβερνα για οσους επιθυμουν .
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στα 2271024826 - 6977296161 & 6945994100 μεχρι και την Παρασκευη το μεσημερι..

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ