19.3.2015 14:03

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Δια Βίου Επιλογή!

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαχείριση της Διαφορετικότητας, Η Στρατηγική Επικοινωνιακή και Ποιοτική Διάσταση στις Εκπαιδευτικές Μονάδες, Τουρισμός και Θρησκείες, Διάστημα - Ναυτιλία και Θαλάσσια Ασφάλεια, Ανάπτυξη κοινωνικών & εργασιακών δεξιοτήτων στον επαγγελματικό χώρο και Παιχνίδι και Μαθηματική Εκπαίδευση, είναι τα νέα εξ αποστάσεως Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τα προγράμματα παρέχουν καλύτερες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης ή εξέλιξης στον εργασιακό χώρο αλλά και εναλλακτικές ευκαιρίες προσωπικής εκπαίδευσης/επιμόρφωσης μέσα από την αξιοποίηση των βασικών πλεονεκτημάτων τους: Διδασκαλία από επώνυμους Καθηγητές Πανεπιστημίου και εξειδικευμένους επαγγελματίες, αυτονομία στο χρόνο μελέτης, ασύγχρονη μάθηση υποστηριζόμενη από τηλεδιασκέψεις, έναρξη μαθημάτων καθόλη τη διάρκεια του έτους, διαρκής εκπαιδευτική, τεχνική και διοικητική υποστήριξη σε όλο το διάστημα της εγγραφής και της επιμόρφωσης σας, αθροιστικές εκπτώσεις έως 25%, δυνατότητα τμηματικής καταβολής διδάκτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (http://e-epimorfosi.aegean.gr), και ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προσφερόμενα Επιμορφωτικά Προγράμματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ