28.5.2013 12:14

Ως πότε αυτή η εικόνα ; (ΦΩΤΟ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΕΔΡΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΩΡΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΙΟΥ

Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου στη 01:00 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας αφού τα άδεια έδρανα ήταν κατά πολύ περισσότερα από τους παρόντες συμβούλους που άρχισαν λίγο μετά τις 22:00 να εγκαταλείπουν σταδιακά τη συνεδρίαση.

Τα 57 θέματα που συζητήθηκαν συνολικά εντός και εκτός ημερήσιας διάταξης εξαντλήθηκαν μέσα σε μία 8ωρη συνεδρίαση την οποία λίγοι τελικά άντεξαν να παρακολουθήσουν.

Με δεδομένο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εικόνα καταγράφεται από τοπικά ΜΜΕ, οι παριστάμενοι ζητούν πλέον από το προεδρείο τη συνεδρίαση του σώματος ανά 15νθήμερο ούτως ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχα ζητήματα στο μέλλον.

Πέρα όμως από το πρακτικό κομμάτι εγείρονται ζητήματα για το πώς οι εναπομείναντες σύμβουλοι που δεν ξεπερνούσαν τους 10 από συμπολίτευση και αντιπολίτευση, είναι σε θέση να αποφασίζουν μη έχοντας απαρτία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ