24.5.2013 9:22

“Οδύσσεια” το ταξίδι με το European Express για τους επιβάτες της Σάμου

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ, ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΜΟ ΑΥΡΙΟ

Μια μικρή «Οδύσσεια» περνούν οι 15 επιβάτες του πλοίου European Express που εκτελούσε το επιδοτούμενο δρομολόγιο Αγίου Κήρυκου – Καρλόβασι.

Λόγω των θυελλωδών νοτίων ανέμων που επικρατούν στην περιοχή το πλοίο δεν κατάφερε χθες να προσεγγίσει το λιμάνι στο Καρλόβασι.

Την ίδια ώρα, όμως, επειδή πρόκειται για επιδοτούμενο δρομολόγιο, δεν επετράπη στο πλοίο να κατευθυνθεί στο άλλο λιμάνι του νησιού, στο Βαθύ, καθώς απαιτούνταν άδεια από το υπουργείο η οποία δεν έφτασε ποτέ με αποτέλεσμα το καράβι να προχωρήσει για τον επόμενο προγραμματισμένο προορισμό, την Χίο.

Εκεί οι 15 επιβάτες βρίσκονται ατη Χίο από χθες και θα παραμείνουν μέχρι και αύριο οπότε θα πάρουν το επόμενο ποργραμματισμένο δρομολόγιο για Σάμο. 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ