30.5.2018 9:59

Μήνυμα Ευαγγελινού στους μαθητές για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Με όπλα τους την επιμονή και την υπομονή ενθαρρύνει τους μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων να συνεχίσουν τη μελέτη τους μέχρι να επιτύχουν τους στόχους τους, το πολιτιστικό στέλεχος της ΝΔ Αιμιλιανός Ευαγγελινός, στο μήνυμα του αναφέρει:  

«Αγαπητοί μαθητές,

Η προσπάθεια και οι κόποι σας, δοκιμάζονται μέσω της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν και κορυφώθηκε με την εντατική σας προετοιμασία τη φετινή σχολική χρονιά.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις, είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής και το εισιτήριο, για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία, στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Βέβαια ο δρόμος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία της ζωής σας για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Η επιμονή, η αποφασιστικότητα, η οργάνωση, η δουλειά και η πίστη στις δυνάμεις σας είναι στοιχεία που βοηθούν την κατάκτηση της επιτυχίας.

Σας εύχομαι από καρδιάς Υγεία, Δύναμη, Κουράγιο, Υπομονή, Επιμονή και Καλή Επιτυχία στους στόχους σας», καταλήγει το μήνυμα του κ. Ευαγγελινού. .

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ