Κοινωνία

22/5/13 10:16

τελ. ενημ.: 22/5/13 10:16

Μαγεμένος από τα ελληνικά νησιά δηλώνει ο Ράσελ Κρόου

Στους εραστές της Μυκόνου προστίθεται πλέον κα ο γνωστός ηθοποιός Ράσελ Κρόου, ο οποίος εθεάθη στο νησί των Κυκλάδων με τη νέα του σύντροφο Σαμάνθα Μπανκς να κάνουν τις βόλτες τους πάνω σε μια «γουρούνα» και να εκθειάζουν τα ελληνικά νησιά μέσω Twitter.
«Πώς είναι δυνατόν να ζω 49 χρόνια σ' αυτόν τον πλανή τη και να μην έχω επισκεφτεί ποτέ ελληνικό νησί;», αναρωτιέται ο «Μονομάχος» στον λογαριασμό του στο Twitter, τον οποίο ακολουθούν σχεδόν ένα εκατομμύριο followers. «Yasoo Μύκονος, θα επιστρέψω», γράφει στη συνέχεια απολαμβάνοντας την κρουαζιέρα του στα νερά του Αιγαίου.
Εκτός από σχόλια, ο γνωστός ηθοποιός τουίταρε συνεχώς και φωτογραφίες, διαφημίζοντας έτσι τη χώρα μας. Μάλιστα φρόντισε να «πικάρει» τους «ακολούθους» του ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου του όπου διέμενε, γράφοντας «Πού είμαι τώρα;».
Ο νεοζηλανδός σταρ επισκέφτηκε το Νησί των Ανέμων την Κυριακή ύστερα από μια μικρή στάση στη Ρώμη και αυτή τη στιγμή συνεχίζει τις διακοπές του και στην Τουρκία λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης υπερπαραγωγής «Man of Steel», η οπία αποτελεί συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς με ήρωα τον Σούπερμαν.
Ο Κρόου επισκέφτηκε τη Μύκονο λίγες ημέρες μετά τις αδελφές Καρντάσιαν και κανείς δεν είχε πάρει είδηση την άφιξή του μέχρι που το ανακοίνωσε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: E-GO

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση