10.2.2021 12:22

"Καυτή" Δευτέρα με μονοθεματική συνεδρίαση για το μεταναστευτικό

Ανεβαίνει απότομα το πολιτικό θερμόμετρο στη Χίο με τη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη να αποφασίζει τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου με θέμα το μεταναστευτικό.

Η μονοθεματική συνεδρίαση, θα διεξαχθεί με ηλεκτρονικό τρόπο την προσεχή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 18:00 με μοναδικό θέμα συζήτησης: «Χωροθέτηση κλειστής δομής ως του μόνου χώρου διαμονής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο νησί μας, με έλεγχο και ασφάλεια και με δεδομένες τις προγενέστερες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας epresence, στα πλαίσια της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, σύμφωνα με τα ανωτέρω σχετικά. Σημειώνεται, επίσης, ότι κατά την ημέρα της συνεδρίασης η έναρξη ηλεκτρονικής σύνδεσης ορίζεται για τις 5.45μ.μ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ