Στον αύλειο χώρο του Λιβανείου Γυμνασίου–Λυκείου Καρδαμύλων, το Σάββατο 9 Αυγούστου, από τις 19:00 έως τις 20:30, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Λιβανείου Γυμνασίου Καρδαμύλων, σε μια εκδήλωση που τιμά την παιδεία και την παράδοση του τόπου.
Η συνέλευση αποτελεί θεσμό για την τοπική κοινωνία των Καρδαμύλων και αναμένεται να συγκεντρώσει αποφοίτους όλων των γενεών, εκπαιδευτικούς και φίλους του ιστορικού σχολείου, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δράση του Συλλόγου και να συμμετάσχουν στον ετήσιο διάλογο για τη συνέχιση και ενίσχυση του έργου του.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, ξεχωρίζει ο απολογισμός δράσεων και έργου της Διοίκησης για το προηγούμενο έτος, ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και τη βράβευση των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, ως αναγνώριση της αριστείας και της προσήλωσης στη μάθηση.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, καπετάν Μάρκελλος Θεοδωράκης, απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς όλα τα μέλη και φίλους να προσέλθουν στην εκδήλωση εγκαίρως, καθώς –όπως τονίζεται στην ανακοίνωση– το πρόγραμμα θα τηρηθεί με αυστηρότητα, δεδομένης της έναρξης της θεατρικής παράστασης στο τοπικό θέατρο στις 21:00.
«Παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη προσέλευσή σας, καθώς το πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά, λόγω της έναρξης της θεατρικής παράστασης στο τοπικό θέατρο στις 21:00», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Συλλόγου συμβάλλει στην ενίσχυση των δεσμών της τοπικής κοινωνίας με το σχολείο που για δεκαετίες αποτέλεσε φάρο παιδείας και πολιτισμού στα Καρδάμυλα, ενώ υπογραμμίζει τη σημασία της αναγνώρισης των νέων που διακρίνονται για τις επιδόσεις και το ήθος τους.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.