30.12.2015 12:07

Ένας μικρός στόλος

ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΑΝ 14 ΟΧΗΜΑΤΑ, ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Η ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ

14 αυτοκινούμενους πρωτοχρονιάτικους μποναμάδες παρέλαβε η δημοτική αρχή. Το πλοίο Νήσος Ρόδος μετέφερε   το πρωί τα οχήματα που της  δώρισε η ΕΥΔΑΠ του δήμου Αθηνών, η οποία ανανέωσε το στόλο της. Τα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπελέγρης, ο οποίος δήλωσε στον «π», ότι θα ελεγχθούν για τυχόν μικρά προβλήματα που ίσως να έχουν, επειδή έχουν να κινηθούν αρκετούς μήνες και στη συνέχεια  θα  δοθούν από ένα στο ΧΥΤΑ της Βέσσας, στη ΔΗΚΕΧ και στο Νομικό Πρόσωπο, ένα θα χρησιμεύσει για ανταλλακτικά επισκευής υπηρεσιακών οχημάτων και τα υπόλοιπα θα τεθούν στη διάθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας. Αποδίδοντας “τα τω Καίσαρος των Καίσαρι” επισήμανε τη σημαντική βοήθεια που πρόσφερε για την έγκαιρη μεταφορά τους ο τουριστικός πράκτορας Θεόδωρος Μιχαλάκης.

«Η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου απέρριψε το ένταλμα των 3.000 ευρώ για την πληρωμή των εισιτηρίων, επειδή είχε παρέλθει η οριζόμενη χρονική προθεσμία. Ο Θ. Μιχαλάκης μας βοήθησε πολύ, γιατί εγγυήθηκε  στην εταιρία ότι θα της καταβάλλουμε τα χρήματα».

Δ.Μ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ