22.3.2018 11:13

Η ιστορία του Λεπροκομείου Χίου γίνεται escape room του Τhe Mindrap

Σε αποκλειστικότητα στη Χίο το πρώτο δωμάτιο απόδρασης εξωτερικού χώρου.

Όρεξη και μυαλό να έχεις… και όλα γίνονται. Ποιος είπε ότι στο The Mindtrap τα δωμάτια πρέπει να είναι μόνο εσωτερικού χώρου; Βέβαια δεν είχε βρεθεί μέχρι στιγμής κάποιος να σκεφτεί κάτι αντίστοιχο, που να μπορεί να προσαρμοστεί και να μεταφερθεί σε εξωτερικό χώρο, μέχρι το χιώτικο παράρτημα της αλυσίδας The Mindtrap να  σκεφτεί ένα παιχνίδι σε εξωτερικό χώρο βγαλμένο από την ιστορία του νησιού μας. Την ιστορία του Λεπροκομείου!

«Το πρώτο εξωτερικό δωμάτιο της The Mindtrap είναι αποκλειστικά στη Χίο.
Ένα κυνήγι, μία ιστορία που θα συναρπάσει και θα συγκινήσει. Βρες την ομάδα σου και κάνε ένα ταξίδι σε ένα σκοτεινό παρελθόν. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία
», με αυτή την διαδικτυακή ανάρτηση του το The Mindtrap Chios κάνει όλους τους φίλους του, και μη, να προσμένουν την έναρξη του.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ