19.3.2015 14:08

Δημόσια συγγνώμη από τον Μ. Σορμαϊνη

«ΗΜΟΥΝ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ», ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΕΙΟΥ Ε. ΚΑΛΚΟΥΝΗ

«Έμαθα ως άνδρας να πληρώνω τα λάθη μου – κι εδώ ήμουν λάθος». Με αυτά τα λόγια ο σκηνοθέτης της παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου «Εχθροί εξ αίματος» ζητάει μέσα από ανοιχτή επιστολή του δημόσια συγγνώμη προς την πρόεδρο του Ομηρείου Εύη Καλκούνη σχετικά με το προχθεσινό συμβάν όπου ο ίδιος καταφέρθηκε εναντίον της θεωρώντας την ως υπεύθυνη για την ανυπαρξία στέγης του ΔΗΠΕΘΕ.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Σορμαϊνη

«Η αποστολή μου αυτή έχει έναν και μόνον σκοπό! Την ειλικρινέστατη και εκ βαθέως δημόσια συγνώμη μου για το προχθεσινό συμβάν, προς την κυρία  Καλκούνη, Πρόεδρο του Ομηρείου.

Η κυρία Καλκούνη ήρθε να μας καλωσορίσει με όλη της την ευγένεια. Φορτωμένος από άλλα προβλήματα εργασιακά, αλλά άσχετα με την κυρία Καλκούνη, έθεσα ευθύνες που δεν είχε.

Δεν έχω καμία αιτιολογία και προ πάντων δικαιολογία γι' αυτό! Σε μια καταιγίδα γεγονότων, την πλήρωσε ένας αθώος! Κι επειδή τα λόγια είναι λόγια, εύχομαι να μπορέσω εμπράκτως στο εγγύς μέλλον να αποδείξω την αλήθεια της συγνώμης μου ως προς το πρόσωπό της.

Διευκρινίζω μόνον πως, ουδόλως έχω κάτι προσωπικό μαζί της, το αντίθετο θα έλεγα. Ωστόσο, ποτέ δεν έθιξα το Δ.Σ. του Ομηρείου, και, σίγουρα όχι το Χιώτικο λαό που υπεραγαπώ και που ήταν ο λόγος που ήρθα στην Χίο! Οτιδήποτε άλλο θα ήταν υπερβολή.

Έμαθα ως άνδρας να πληρώνω τα λάθη μου -κι εδώ ήμουν λάθος-, αλλά και να μην πληρώνω ποτέ λάθη άλλων που πιθανόν να μου καταλογίζονται.

Κυρία, Καλκούνη, με συγχωρείτε! Ήμουν απέναντί σας αψυχολόγητα απαράδεκτος!

Έχω την ελπίδα ότι η ενόχλησή σας, θα δώσει το χώρο που καταλαμβάνει, στην καλοσύνη και την ευγένειά σας!

Με τιμή

Μανώλης Σορμαΐνης 

 

ΥΓ: Ουδεμία ακατανόμαστη έκφραση δεν ειπώθηκε από εμένα  προς κανέναν!

Αυτό προς αποκατάσταση της αληθείας και των υπερβολών!»

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ