5.4.2018 11:42

Διατήρηση συντελεστών βαρύτητας στα ΕΠΑΛ μετά τις αντιδράσεις

Την αναβολή της εφαρμογής του μέτρου για τη βαρύτητα του συντελεστή των μαθημάτων στα ΕΠΑΛ για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, για την επόμενη χρονιά  ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός βουλευτής Ανδρ. Μιχαηλίδης.

Οι οξείες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το θέμα της αλλαγής των συντελεστών βαρύτητας των μαθημάτων στα ΕΠΑΛ , δύο μόλις μήνες πριν από τις Πανελλαδικές εξετάσεις,  ανάγκασε το Υπ. Παιδείας, να παγώσει το μέτρο και να αναβάλει την ισχύ του για τον επόμενο χρόνο.

Στη δήλωσή του για το θέμα της αναβολής του μέτρου,  ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει: «Όσον αφορά το ζήτημα της αλλαγής της βαρύτητας του συντελεστή των μαθημάτων στα ΕΠΑΛ για τις πανελλαδικές εξετάσεις, το Υπουργείο Παιδείας με απόφασή του που εκδίδεται άμεσα αναβάλει την εφαρμογή του μέτρου αυτού για την επόμενη χρονιά. Επομένως, για τους υποψηφίους των προσεχών πανελλαδικών εξετάσεων δεν επέρχεται καμία αλλαγή, καθώς διατηρούνται οι συντελεστές βαρύτητας», καταλήγει η ανακόίνωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μιχαηλίδη

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ