19.3.2015 17:51

Δεσποζόμενα ζώα, αδέσποτοι άνθρωποι

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Την επέκταση της συνεργασίας των φορέων που ενδιαφέρονται για τα ζώα, «σφράγισαν» το απόγευμα της Τετάρτης στην ημερίδα  για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα σκυλιά οι συνδιοργανωτές Δήμος Χίου, Φιλοζωικός,  η Κιβωτός του Θοδωρή και ο Κυνηγητικός Σύλλογος Χίου.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα συνεκτιμηθούν σε “στρογγυλό τραπέζι” που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, με κύριο αντικείμενο τον προγραμματισμό  των ενημερωτικών  εξορμήσεων σε όλη τη Χίο και στα σχολεία. Η προσπάθεια θα ενισχυθεί και ηλεκτρονικά. Στο  site  του δήμου θα προστεθεί σελίδα υιοθεσίας σκυλιών, από την οποία θα μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Αδιαφορία

Την  ενδιαφέρουσα και άρτια οργανωμένη ημερίδα παρακολούθησε ελάχιστος κόσμος. Λίγοι φιλόζωοι και κυνηγοί ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για  τις δράσεις των φορέων, τη νομοθεσία και την αντιμετώπιση των ασθενειών των ζώων. Αποδείχθηκε για μια φορά ακόμη  ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου προτιμά την καφενειακή ενημέρωση και τον συνήθως κακοπροαίρετο σχολιασμό, που κάνουν αυτοί που δεν προσφέρουν τίποτα…  Η απουσία του κόσμου σχολιάστηκε δυσμενώς από τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων φορέων.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ