11.4.2018 20:38

ΒΙΝΤΕΟ| Στα σκαριά η δημιουργία Μητρώου Εθελοντών στο Επιμελητήριο

Ποντάρει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη η νέα διοίκηση

Μία διεθνώς καλή πρακτική ανταποδοτικότητας των επιχειρήσεων προς τον τόπο που δραστηριοποιούνται, την λεγόμενη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, αποφάσισε να υιοθετήσει το Επιμελητήριο Χίου, καλώντας τις 3.000 επιχειρήσεις που υπάγονται σε αυτό να σκεφτούν εθελοντικές δράσεις προς όφελος του περιβάλλοντος και του ανθρώπου.

Προκειμένου αυτό να γίνει πράξη δημιούργησε το Μητρώο Εθελοντών Κοινωνικής Ευθύνης, μέσω του οποίου τα μέλη του μπορούν να ενημερώνονται για τις εκάστοτε προγραμματιζόμενες εθελοντικές δράσεις, είτε να δηλώνουν συμμετοχή σε αυτό στο τηλέφωνο 2271044524.

«Η λογική δεν είναι να καπελώσουμε κανέναν. Ουσιαστικά πρόκειται για τη συγκρότηση της εθελοντικής ομάδας του Επιμελητηρίου η οποία θα έρθει σε επαφές με διάφορες εθελοντικές ομάδες του νησιού ώστε να υιοθετήσει τις πρακτικές τους και να μπορέσει να προσφέρει στο νησί», ανέφερε παρουσιάζοντας το εγχείρημα ο σύμβουλος του Επιμελητηρίου Γ. Περρής.

Προκειμένου μάλιστα να καταρτιστεί πλάνο δράσεων για το 2018 αποφασίστηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής με τη συμμετοχή των κ.κ. Ζαννίκου, Γιαννούμη και Μαϊστράλη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ