3.9.2018 11:54

ΑΣΕ Δευτεροβάθμιας Χίου: "Συκοφαντούν για να κρύψουν την ταμπακιέρα"

Ακολουθεί η ανακοίνωση των μελών της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας:

"Η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΛΜΕ χαρακτηρίζει προβοκατόρικο το πρόσφατο σχόλιο της ΑΣΕ, επικαλούμενη ΨΕΥΔΩΣ ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση! Ο εκλεγμένος της ΑΣΕ δεν συμφώνησε, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, ποτέ στην καταδίκη της ίδιας της πολιτικής συσπείρωσης που εκπροσωπεί και μάλιστα με το χαρακτηρισμό του προβοκάτορα! 

Συκοφαντούν για να κρύψουν την "ταμπακιέρα".

Γιατί δεν καταδικάζουν τις ενέργειες της κυβέρνησης για τις συνεχείς απόπειρες κατάργησης τμημάτων των ΕΠΑΛ; Γιατί αποκρύπτουν ότι πρόκειται για πολιτική αντιεκπαιδευτικών περικοπών και μάλιστα σε περίοδο "μεταμνημονιακή"; Γιατί την αβαντάρουν αυτή την πολιτική στην πράξη και ενοχλούνται που το αποκαλύπτουμε.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών προειδοποίησε έγκαιρα για τις προθέσεις της πλειοψηφίας της ΕΛΜΕ Χίου για τα ΕΠΑΛ και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, αφού: Στο πρόσφατο ΔΣ χωρίς καν να γίνει λόγος για τις κυβερνητικές ευθύνες, ενάντια στο κυβερνητικό αντιεκπαιδευτικό οπλοστάσιο για τα ΕΠΑΛ (πλην της ΑΣΕ), με μια γραφειοκρατική λογική και στο πνεύμα του "τι προβλέπει ο νόμος", επιδιώκεται τάχα η λύση του προβλήματος της λειτουργίας τους. 

Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι, οι γονείς και οι μαθητές των ΕΠΑΛ, δεν έχουν να περιμένουν κάτι από αυτές τις πλειοψηφίες. Ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Όλοι σε επαγρύπνηση και στον αγώνα για να παραμείνουν ανοικτά και στελεχωμένα τα ΕΠΑΛ!".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ