26.11.2015 8:57

Ανεμοδαρμένο Τελωνείο [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]

Το πήρε και το σήκωσε ο άνεμος στην κυριολεξία το Τελωνείο Χίου και πιο συγκεκριμένα την αίθουσα αφίξεων και αναχωρήσεων επιβατών από το εξωτερικό.  Τα μεσάνυχτα οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν ξήλωσαν την τέντα με αποτέλεσμα κομμάτι της που αποκολλήθηκε έπεσε πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα από εκείνη την ώρα να μην υπάρχει ηλεκτροδότηση στην αίθουσα.

«Πριν από το καλοκαίρι είχαμε επισημάνει με έγγραφό μας ότι χρειάζεται αλλαγή ο μηχανισμός της τέντας αφού είχε χαλάσει και δεν μπορούσαμε να τη μαζέψουμε. Δυστυχώς για 150 ευρώ έγινε ολόκληρη ζημιά», ανέφεραν στον «π» οι υπάλληλοι του Τελωνείου.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί. Παρότι εδώ και δύο χρόνια έχει επισημανθεί ότι η στέγη χρίζει άμεσων παρεμβάσεων κανένας φορέας δεν έχει ενδιαφερθεί.

«Τα νερά που μαζεύονται στη στέγη φεύγουν μόνο αν εξατμιστούν. Ζούμε με την αγωνία ότι κάποια στιγμή θα καταρρεύσει. Είναι ντροπή την ώρα που η Χίος ζει από τους Τούρκους επισκέπτες η αίθουσα επιβατών να είναι σε αυτά τα χάλια», επεσήμαναν οι ίδιοι. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ