15.3.2018 10:00

6ος διαγωνισμός ζωγραφικής από το Εργατικό Κέντρο

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου για έκτη συνεχόμενη χρονιά προκηρύσσει διαγωνισμό Ζωγραφικής μεταξύ των μαθητών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων Σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων, ή ατομικών συμμετοχών με θέμα: «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ».

Τα έργα των παιδιών θα πρέπει να παραδοθούν στην Γραμματεία του Ε.Κ.Χ. μέχρι την 25η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ημέρα Τετάρτη για να εκτεθούν στο χώρο της εκδήλωσης της Πρωτομαγιάς. Τα έργα θα χωριστούν σε ηλικιακές ομάδες, θα αξιολογηθούν και θα βραβευθούν. Στα παιδιά κάθε ομάδας που θα διακριθούν θα δοθεί έπαινος & δώρα. Σ’ όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα δοθεί  αναμνηστικό  δίπλωμα.

Για οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο της Γραμματείας 2271023550 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-14:00 και 18:00-20:00 εκτός του απογεύματος της Τετάρτης), καθώς και στο email ekechios@otenet.gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ