15.5.2013 14:21

38 αιτήσεις σε μια μέρα

ΑΡΧΙΣΕ ΧΘΕΣ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ

Άρχισε χθες και ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων Κοινωνικού Τουρισμού των δικαιούχων του ΟΓΑ στα ΚΕΠ των Δημοτικών Ενοτήτων.

 Η  προσέλευση των δικαιούχων ήταν περιορισμένη, όπως αναμενόταν αφού πάντα τις πρώτες μέρες σχεδόν αναλώνονται στην ενημέρωσης των δικαιούχων.                             

Η προσέλευση

Έως χθες το μεσημέρι στα ΚΕΠ των Δημοτικών Ενοτήτων της Αμανής, των Ψαρών, Οινουσσών, Ομηρούπολης δεν είχε υποβληθεί καμία αίτηση.

(Από τα Καρδάμυλα δεν έγινε δυνατή η άντληση στοιχείων)  

Στα υπόλοιπα ΚΕΠ είχαν υποβληθεί οι παρακάτω:

Δημοτική Ενότητα Χίου:                     15
“                 “           Μαστιχοχωρίων:    12
“                 “           Aγ. Μηνά:                4
“                 “           Καμποχώρων:       4
“                 “           Ιωνίας:                    3

To πρόγραμμα

Οι 530.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ με τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας θα μπορούν να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα έως και τις 31-03-2014. Τα προγράμματα εκδρομών και δωρεάν παροχής βιβλίων θα διαρκέσουν έως  τις 31-12-2013.

Η διαδικασία

Η κατανομή των δικαιούχων θα γίνει αναλογικά σε όλους τους νομούς της χώρας, σύμφωνα με τον αριθμό των δικαιούχων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής  ανά νομό και ανά πρόγραμμα.Οι δικαιούχοι θα μπορούν να πληροφορηθούν τα ααποτελέσματα της κλήρωσης (σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει)από το ίδιο ΚΕΠ που υπέβαλαν τις αιτήσεις , ή μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ www.oga.gr.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ