2.7.2018 19:52

11 συλλήψεις μεταναστών για βιαιοπραγίες και κατοχή μαχαιριών και λοστών

Καζάνι που βράζει και πάλι η ΒΙ.ΑΛ. | 6 άτομα στο Νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι, στα πόδια, στα χέρια και στην κοιλιά

Στη σύλληψη 11 μεταναστών για διάφορα αδικήματα του Ποινικού Κώδικα προχώρησαν οι Αστυνομικοί της Α.Δ. Χίου στη σκιά των επεισοδίων που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή στη ΒΙ.ΑΛ..

Η αρχή έγινε το βράδυ του Σαββάτου (30/6) όπου 5 μετανάστες ηλικίας 20 έως 38 ετών επιτέθηκε και τραυμάτισε με σωματική βία αλλά και με αυτοσχέδιου λοστούς 4 έτερους αλλοδαπούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν με τραύματα στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η συνέχεια δόθηκε την Κυριακή όπου Αστυνομικοί της Τροχαίας Χίου συνέλαβαν 3 αλλοδαπούς ηλικίας 19,21 και 28 ετών με τον πρώτο να κατέχει μεταλλικό λοστό και τους άλλους δύο ξύλινα κοντάρια. Μάλιστα αντιλαμβανόμενοι ότι επίκειται έλεγχος πέταξαν τα αντικείμενα κάτι που οδήγησε στη σύλληψή τους.

Παράλληλα οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Χίου συνέλαβαν έναν 37χρονο μετανάστη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων καθώς και για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών. Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα ο 37χρονος είχε συμμετάσχει στα επεισόδια του Σαββάτου τραυματίζοντας με μαχαίρι 29χρονο επίσης αλλοδαπό.

Τέλος οι Αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο άτομα ηλικίας 16 και 18 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της διατάραξης της κοινής ειρήνης. Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχαν ενεργά σε έκνομες ενέργειες που έλαβαν χώρα το πρωί της Κυριακής στη ΒΙ.ΑΛ. συμμετέχοντας σε βιαιοπραγίες κατά άλλων αλλοδαπών, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε ένας 25χρονος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ