4.4.2022 17:39

Κέντρο Ψυχαγωγίας και Άθλησης Λιβαδίων - Ευχαριστίες από τον σύλλογο «Ο Γεώργιος Βούρος»

Φωτογραφία: Ισίδωρος Λοΐζος

Ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδίων Χίου «Ο Γεώργιος Βούρος», μέσα από ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο, Στ. Κάρμαντζη, τον Αντιδήμαρχο Γ. Ξενάκη καθώς και τον Πρόεδρο της ΕΤΑΧ, Ι. Αμύγδαλο για τη δημιουργία Κέντρου Ψυχαγωγίας και Άθλησης στην περιοχή. 

Αναλυτικά αναφέρει:

Το Κέντρο Ψυχαγωγίας και Άθλησης Λιβαδίων, μετά την υπογραφή και την έγκριση της Διαχειριστικής Αρχής, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της δημοπράτησης. Το έργο αυτό σε όλη τη διαδικασία της εξέλιξής του και σε όλες τις φάσεις της προετοιμασίας του συνάντησε πολλές δυσκολίες και εμπόδια, τα οποία αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς χάρις στις εύστοχες παρεμβάσεις, την επιμονή και τις άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου μας κ. Σταμάτη Κάρμαντζη.

Ο κ. Δήμαρχος πίστεψε στη σημασία του έργου αυτού και ασχολήθηκε ενεργά και με πάθος πάντα σε στενή συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ξενάκη, τον Πρόεδρο της ΕΤΑΧ κ. Ιάκωβο Αμύγδαλο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να φθάσουμε στην επιτυχία.

Εκφράζοντας και την άποψη όλων των φορέων και των κατοίκων της περιοχής των Λιβαδίων, αλλά και των πολιτών της Χίου γενικότερα, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον κ. Δήμαρχο Χίου για τη μεγάλη συμβολή του στην επιτυχή έκβαση του έργου αυτού. Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στον κ. Αντιδήμαρχο, τον κ. Πρόεδρο της ΕΤΑΧ και στους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη δική τους σημαντική συμβολή.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ