4.4.2022 14:13

Η βόρεια Φάρκαινα απόδειξη αποκέντρωσης του Δήμου Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σταμάτης Κάρμαντζης: Πλέον τα Λιβάδια αποκτούν έναν σύγχρονο χώρο αθλητικών δραστηριοτήτων

Στη δημιουργία ενός φιλόξενου αθλητικού περιβάλλοντος με χώρους αναψυχής σύγχρονους, ασφαλείς και φιλικούς προς τον χρήστη, προσαρμοσμένους στον φυσικό και αρχιτεκτονικό χαρακτήρα των Λιβαδίων, στοχεύει ο Δήμος Χίου.

Η βόρεια Φάρκαινα, όπως την ονομάζει ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, προβλέπει τον εξωραϊσμό και την επισκευή των υφιστάμενων υποδομών καθώς και την αύξηση της ασφάλειας στις παιδικές χαρές.

Απώτερος σκοπός του σχεδιασμού είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής, ενώ μέσα από την ανάπλαση του χώρου θα προσφερθεί μια θετική προοπτική σε βάθος χρόνου, για ολόκληρη την περιοχή.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 600.000 ευρώ περιλαμβάνει τα παρακάτω υποέργα:

1. Κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης. 

2. Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5. 

3. Παιδικές χαρές. 

4. Επίστρωση με ελαστικό χυτό συνθετικό τάπητα (ταρτάν). Ο χώρος περιμετρικά του γηπέδου καλαθοσφαίρισης και των παιδικών χαρών θα χρησιμοποιηθεί ως στίβος για τρέξιμο. Προβλέπεται η επίστρωση του με χυτό ελαστικό συνθετικό τάπητα (ταρτάν) πάχους 13-15 χιλ. 

5. Εξοπλισμός Χώρου Αναψυχής.

6. Εργασίες Πρασίνου. 

7. Εργασίες ηλεκτροφωτισμού.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ